doe het zelf

Self Wash

DE SELF WASH MACHINE VAN DE TOEKOMST

!
Voorwassen

Hoge Drukvoorwas

 • Onbreekbare handgreep
 • Geheel uitgebalanceerd waardoor vermoeidheid in de pols niet meer voorkomt
 • Afgeschermde nozzle voorkomt lakschade    
 • soft-start systeem 
 • Klik hier

  Schuim borstel

  Een goed optisch effect met een praktische werking. Het actiefschuim ‘kleeft’ zich vast aan de statische vuillaag (grauwsluier) en geeft zo een extra oplossende vermogen.
  Klik hier

  Motorreiniger

  Een programma dat zeer intensief gebruikt wordt door de DOE HET ZELVER.
  Klik hier

  Velgenreiniger

  Een programma dat vandaag de dag natuurlijk niet mag ontbreken is de de velgenreiniger. De actieve stof maakt het ‘aangekoekte’ remstof los. Nadien worden de velgen goed afgespoeld.
  Klik hier

  Insect

  Een onmisbaar programma in de zomer. Geen scherpe vliegenspons op de kwetsbare lak. Alleen inspuiten en de platgeslagen insecten laten vanzelf los.

  Klik hier

  Afspoelen

  Spoelen met koud en onthard water.
  Klik hier

  Koude was

  Weersinvloeden, vuil en UV-licht tasten de waxlaag van de auto aan. Langzaam verdwijnt die laag. Standaard wordt de Coldwax aan het wasprogramma toegevoegd. Voor een langere bescherming is de Hotwax of Glansdroger een betere optie.
  Klik hier

  Hotwax

  Weersinvloeden, vuil en UV-licht tasten de waxlaag van een auto aan. Langzaam verdwijnt die laag. Het regelmatig gebruik van de waxprogramma`s bezorgt de auto een langere levensduur.
  Klik hier

  Glansdrogen

  Nadat de auto zijn wasbeurt heeft gehad, nog even naspoelen met het programma GLANSDROGEN en een vlekkeloos resultaat zal u tevreden stellen.